Praktijk personenauto

autoCompact opleiding

In 5 versnellingen naar jouw rijbewijs!

1e versnelling
Na het aanmelden nemen wij direct contact met je op, om al je wensen te bespreken en je vragen te beantwoorden. Bij telefonische aanmeldingen doen wij dit natuurlijk meteen.
2e versnelling
Om te zorgen dat je niet teveel rijlessen krijgt, beginnen wij altijd met een intakeles van 1 ½ uur. Je maakt dan kennis met een instructeur, hij zal dan kijken hoeveel rijlessen je nodig hebt om in één keer voor je rijbewijs te kunnen slagen.
3e versnelling
Na deze intakeles bespreek je samen met de instructeur de uitslag van deze intakeles en het lessenpakket dat het beste bij jou past, volgens het gedegen advies van de instructeur. Ook weet je na de intakeles hoeveel rijlessen je nodig hebt, wat de totale rijopleiding je gaat kosten en wanneer je het rijbewijs kan halen.
4e versnelling
Vervolgens krijg je van jouw rijopleiding een efficiënt lesrooster. Dit houdt in dat je met zo weinig mogelijk rijlessen snel alle onderdelen leert die op het rijexamen van jou worden verwacht. Indien je buiten het examengebied woont, vertrek en eindig je vanaf een centraal punt in Leeuwarden bijvoorbeeld het NS-station. Zo voorkom je dat je 25% van je lestijd kwijtraakt, waarmee je honderden euro's bespaard.
5e versnelling
Voor het spannendste gedeelte van de rijopleiding, het praktijkexamen, geven wij jouw de garantie dat je goed bent voorbereid. Ons streven is dat je in één keer voor het rijbewijs slaagt. Eventueel kun je ook nog een Tussentijdse Toets doen.
Indien er nog een cursist (misschien een vriend of vriendin) voor dezelfde opleiding kiest, is de mogelijkheid aanwezig dat wij jullie een gezamenlijk rooster kunnen aanbieden. Dit houdt in dat je naast het zelf rijden, ook de lessen van jouw medecursist volgt en andersom. Doordat bepaalde lesonderdelen gezamenlijk worden gevolgd, zouden de totale lesuren eventueel verminderd kunnen worden, hetgeen de kosten verminderd.
Voordat je een compact opleiding kunt gaan volgen moet je in het bezit zijn van een theorie certificaat of die op korte termijn gaan halen.